Wilt u deze winter de kerstsfeer proeven in een andere stad? Bij de Jong Intra Vakanties verzorgen we de mooiste kerst- en winterreizen naar onder meer Duitsland en Oostenrijk, maar ook naar minder voor de hand liggende bestemmingen, zoals Kroatië en Spanje.

Zo ziet een kerst- of winterreis met de Jong Intra Vakanties eruit

Kerst- en winterreizen met de Jong Intra Vakanties zijn volledig verzorgde reizen per bus of riviercruise. U krijgt dan ook de service die u gewend bent van onze reguliere busreizen en riviercruises, maar dan met een kerstig tintje. En omdat wij niet maar één bestemming kunnen aanbevelen om rond de kerstdagen te bezoeken, hebben we mooie excursiereizen samengesteld waarbij u naar verschillende mooie plekken wordt gebracht. Slapen doet u in een comfortabel hotel, in het geval van een busreis, of aan boord van uw schip, in het geval van een riviercruise.

Populaire kerstbestemmingen zijn Duitsland, Oostenrijk en ons eigen Nederland. Als het gaat om kerstmarkten, kan Duitsland haast niet overtroffen worden. Maar ook de Oostenrijkse hoofdstad Wenen kent schitterende markten. Liever een kerstreis naar de zon? Kies voor een warmere kerst in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Kroatië. Ook hier vindt u kleurrijk verlichte straatjes, maar dan wel onder het genot van een zacht zonnetje en de heerlijke Zuid-Europese keuken.

Onze zekerheden

COVID-19 heeft de afgelopen jaren veel invloed gehad op uw leven. De laatste tijd kunnen we gelukkig weer stukken makkelijker reizen dan een aantal maanden geleden. Toch weten we niet zeker hoe de wereld er over een paar maanden uit ziet. Daarom bieden we u bij het boeken van uw kerstreis onze drie zekerheden aan. Hieronder leest u wat deze drie zekerheden inhouden voor uw kerstreis.

1. Zekerheid over uw betaling

Misschien vindt u het lastig de betaling voor uw reis te voldoen, als u nog niet zeker weet dat de reis kan gaan plaatsvinden. Daarom zijn alle betalingen gedekt door de SGR, zodat u zeker weet dat u uw geld nooit kwijt bent.

Dit houdt in:

  • Alle betalingen zijn te allen tijde gedekt door de SGR.
  • Geld-terug-garantie: indien uw reis als gevolg van COVID-19 geannuleerd wordt, ontvangt u geen voucher, maar betalen wij uw reeds voldane bedrag binnen 14 dagen terug.

2. Gratis omboekservice tot 4 weken voor vertrek

We snappen als geen ander dat u vanaf het moment van boeken uitkijkt naar uw kerstreis. Maar het blijft ook altijd spannend: wat als uw reis op het laatste moment onverhoopt tóch niet door kan gaan? Misschien verandert het reisadvies voor uw bestemming of voelt u zich om persoonlijke redenen niet meer prettig bij uw reisbestemming en kiest u liever een andere reis uit. Hoewel we net als u hopen dat deze situatie geen realiteit wordt, kunt u in dit soort situaties wel gebruik maken van onze gratis omboekservice.

Dit houdt in:

  • Tot 4 weken voor vertrek kunt u uw kerstreis gratis omboeken.
  • Uw nieuwe reis dient plaats te vinden vóór 31 oktober 2023.
  • Eventuele reissomverschillen worden verrekend: is de nieuwe prijs hoger, dan betaalt u het verschil bij. Is de nieuwe prijs lager, dan betalen wij het verschil terug.
  • Geld-terug-garantie: indien wij om welke reden dan ook de reis niet kunnen uitvoeren, betalen wij u de volledige reissom binnen twee weken terug.

3. Zekerheid tijdens uw reis

Als u eenmaal op reis bent, wilt u vooral onbezorgd kunnen genieten. Daarom bieden we 100% service en zekerheid tijdens uw reis.

Dit houdt in:

  • Vóór en tijdens uw reis informeren we u – indien nodig – altijd tijdig over de laatste ontwikkelingen omtrent uw reis(bestemming).
  • Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar voor hulp en bijstand in geval van nood.
  • Bij uw busreis of riviercruise staat uw buschauffeur en/of reisleider u bij in geval van nood.
  • Thuisbrenggarantie: indien tijdens uw reis de noodzaak ontstaat huiswaarts te keren, zorgen wij ervoor dat u weer veilig thuiskomt.

Klik hier voor een overzicht van alle kerst- en winterreizen bij de Jong Intra Vakanties.