De mooiste plekken voor foto’s in New York

Ga je naar New York en ben je op zoek naar de mooiste plekken voor foto’s in New York? Ingrid Schram, Local en bekend van het Instagram account New York Local, heeft door de jaren heen de mooiste plekken in New York verzameld om de beste foto’s te maken. Lees verder voor de mooiste plekken voor foto’s in New York.

5 x De leukste wijken in Manhattan

Manhattan, het bruisende centrum van New York, heeft ontzettend veel te bieden. Van de mooiste iconische highlights, de hoogste wolkenkrabbers tot unieke wijken en hidden gems. Het is heerlijk om je in Midtown te begeven, over de luxe 5th Avenue te lopen en een bezoekje te brengen aan Times Square.

5 dagen stedentrip in New York

Eindelijk heb je jouw stedentrip naar New York geboekt. Tijdens 5 dagen in New York zul je worden ondergedompeld in de gekte van New York: the City that never sleeps. Maar waar begin je met het plannen van deze droomreis? Wij hebben voor jou een handig overzicht gemaakt voor je trip naar New York. Je bezoekt de meest bekende highlights, de leukste restaurants en wijken met een rijke geschiedenis. Alles uitgeschreven in een overzichtelijke planning van 5 dagen in New York.