Vier Pasen eens anders en ga een heerlijk weekendje weg. Samen, met de familie of met de kids. Het kan allemaal! Wat dacht je van een campingvakantie in eigen land? Een attractiepark inclusief overnachting is ook aan te raden. Of ga samen op excursiereis met de luxe touringcar! Er is genoeg keuze voor een weekend weg met Pasen. Wij hebben 5 tips voor jou op een rij gezet.

weg met pasen, de jong intra vakanties

Tip 1. Op naar de camping in Nederland

Natuurlijk hoop je bij deze keuze op lekker weer, maar wat is het leuk om met Pasen een weekendje te kamperen samen met de kids. Samen eitjes zoeken in de natuur, wandelingen maken door de bossen, met lekker weer vertoeven aan het zwembad of op het strand en spelen in de speeltuin. Wie weet komt de Paashaas op de camping een kijkje nemen. Wij hebben leuke campings in Nederland voor jou geselecteerd. Wordt het kamperen in Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Groningen of Limburg?

Tip 2. Ontdek een attractiepark inclusief overnachting

Wat een feest! Naar een attractiepark én daar overnachten. Zowel leuk om samen te beleven, als met de kids of de hele familie. Bij ons boek je je hotel vlakbij een attractiepark inclusief entreetickets, wel zo gemakkelijk! Laat sprookjes uitkomen en boek een hotel Disneyland® inclusief entree. De Disneyland®  hotels zijn geheel in stijl gebouwd. Ook Phantasialand in Duitsland is populair. Met de auto bent u er zo. Ga voor een hotel geheel in Afrikaanse stijl of kies voor het 4-sterrenhotel geheel in Chinese stijl. Andere leuke attractieparken: Legoland Denemarken, Europapark, Legoland Duitsland, Movie Park Germany, Portaventura en Tripsdrill.

Tip 3. Een stedentrip met de trein

Enkele steden zijn uitermate geschikt voor een weekendje weg met Pasen. Steden die niet te ver weg liggen en je prima kan bereiken met de trein. Een treinreis Londen is bijvoorbeeld uitermate geschikt. Met de trein door de lange tunnel zoeven is ook zeker een beleving voor de kids. Je stapt uit in centraal Londen, zodat je weekendje weg meteen kan beginnen! Ook een treinreis Berlijn is ideaal voor een weekendje weg. Met de trein ben je er zo. En er is zó veel te doen. Van cultuur snuiven tot aan het bezoeken van een dierentuin. Oh, en wat dacht je van een treinreis Parijs? Natuurlijk mag deze stad niet vergeten worden!

Tip 4. Met de auto naar Duitsland

Je moet er wel een ritje voor maken, maar Duitsland bereik je met de auto al binnen 3 á 4 uur. Wij hebben prachtige bungalows en hotels in Duitsland voor u geselecteerd. Zowel in steden, als in de natuur. Vanaf Utrecht rijd je binnen 3 uur het kleine Alken aan de Moezel binnen. Hier heb je prachtige natuur! Op dezelfde afstand ligt de Eifel. Hier zijn zó veel bezienswaardigheden! Of rijd binnen 4 uur naar Sauerland, Rheinland Pfalz of Hamburg. Ook hier is het prachtig. Het is een klein ritje, waar je natuurlijk wel zin in moet hebben, maar je waant je in een heel ander gebied. Een autovakantie Duitsland is leuk bijkomen tijdens een weekendje weg met Pasen!

Tip 5. Op groepsreis met de luxe touringcar

Een unieke Pasen beleef je op één van onze paasreizen per luxe touringcar. Samen met een deskundige chauffeur, Nederlandssprekende reisleiding en je gezellige medereizigers maak je een mooie reis door een land naar keuze. Alles is voor u geregeld. Overnachtingen in mooie hotels, ontbijt en diner en de mooiste route naar alle highlights en onontdekte plekjes. Het enige dat jij moet doen is achterover leunen en genieten van al het moois. Bij de meeste paasreizen per touringcar heeft u de mogelijkheid op zondag de Paasmis te bezoeken.

Wat ga jij doen met Pasen?