Zeeland kinderen

Zeeland is voor binnen- en buitenlandse toeristen een populaire bestemming. Niet voor niets! Tijdens alle seizoenen van het jaar is het hier heerlijk vertoeven. In de zomer is het heerlijk om te ontspannen op het Zeeuwse strand. Bij slechter weer zijn er voldoende activiteiten en bezienswaardigheden. In deze kustprovincie is er altijd iets te doen. Vandaag gaan we het hebben over de leukste uitjes met kinderen in Zeeland.

Deltapark Neeltje Jans

Ontdek hoe Nederland met water omgaat in Deltapark Neeltje Jans. Naast informatie over de watersnoodramp van 1953 en de stormvloedkering zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Ze kunnen van een spetterende zeehondenshow genieten of naar de speeltuin gaan. Op de waterspeelplaats kunnen ze zelf dammen en sluizen bedienen. Beleef een storm en ga de orkaanmachine in. Voor jong en oud is hier genoeg te beleven en leren!

Deltapark Neeltje Jans

Berkenhof Tropical Zoo

In Kwadendamme is veel te beleven bij Berkenhof Tropical Zoo. Speciaal voor de kinderen is er een kids jungle waar ze zich uren kunnen vermaken. Er zijn diverse speelattributen en mogelijkheden om te klimmen, klauteren en met water te spelen. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich vermaken in het buiten speelbos. Verder is het in de ondergrondse fossielenmijn prehistorisch mooi en bij de Dino Expo reusachtig spannend!

Omnium

Geen zin in het zoute zeewater? Het Omnium in Goes heeft een subtropisch zwemparadijs. Daarnaast zijn er een Expeditie Bos met tropische planten, dieren en diverse sportaccommodaties te vinden. In het bos is de originele Jungle Escape Room Zeeland te vinden. Hier is de jungle te voelen, ruiken en horen en ondertussen moet je zo snel mogelijk ontsnappen door codes te kraken. Leuk voor jong en oud!

Jungle

GlowGolf en Mini Mundi

Minigolfen tussen olifanten, tijgers en apen? Dat kan bij GlowGolf Middelburg in Zeeland. Dit uitje met kinderen is geschikt voor alle weertypen, aangezien de baan volledig overdekt is. De baan heeft 18 holes en wordt met black lights verlicht. In Middelburg vind je daarnaast ook Mini Mundi, een familiepretpark. Hier zijn miniatuur Walcheren, een grote overdekte binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een pretpark met attracties te vinden.

Zeehonden spotten

Een uniek uitje in Zeeland met kinderen? Zeehonden spotten! Het is mogelijk om deze dieren vanaf een boot of vanaf het land te spotten. Vanuit verschillende Zeeuwse plaatsen worden zeehondentochten georganiseerd. Zeehonden spotten per boot is enorm leuk, dit geeft namelijk de mogelijkheid om relatief dichtbij te komen. Bovendien is de vaartocht op zich ook al een ervaring. Let er wel altijd op dat de zeehonden op de juiste manier in hun natuurlijke omgeving benaderd worden.

Zeehonden spotten

Naast deze activiteiten zijn er nog véél meer leuke uitjes met kinderen in Zeeland! Benieuwd naar ons aanbod van accommodaties in Zeeland? Kijk hier.