Het is bijna zover…dan luiden wij het nieuwe jaar in. Natuurlijk willen we allemaal mooie reizen in 2019 gaan maken. Echter is er zo veel keuze! Geen stress, wij hebben voor jou 8 bestemmingen geselecteerd die op jouw bucketlist 2019 moéten staan. Lees je mee?

  1. Zuid-Afrika

Het beroemde Kaapstad, heerlijke wijnen, prachtige stranden, unieke diersoorten, enorm vriendelijke mensen en Nationale Parken die je gezien moet hebben. Ja, je vindt het allemaal in Zuid-Afrika. Het is een droombestemming. Het is bijna onmogelijk alles van Zuid-Afrika in één reis te zien. Daarom hebben onze specialisten voor jou rondreizen samengesteld, met een groep of met eigen gezelschap. Zo ben jij verzekerd van een afwisselende vakantie Zuid-Afrika, waarbij je wordt meegenomen naar de mooiste bestemmingen.

vakantie zuid-afrika, de jong intra vakanties

  1. Amerika

Wordt 2019 het jaar dat jij die rondreis door Amerika gaat maken? Make your dream come true! Dit immens grote land heeft enorm veel te bieden. Sterren spotten in het hippe en fancy Los Angeles. Een gokje wagen in Las Vegas. Het vrijheidsbeeld spotten in New York. En wat dacht je van de prachtige Nationale Parken met een overweldigende natuur, waar je even stil bij moet staan. Beren spotten doe je in Yosemite National Park. Niet te vergeten, de bekende Grand Canyon. Vergeet niet de grote fastfood ketens en internationale restaurants te ontdekken. Door de prima infrastructuur reis je in Amerika eenvoudig van het ene naar het andere hoogtepunt.

grand canyon, vakantie amerika, de jong intra vakanties

  1. IJsland

Op iets meer dan 3 uur vliegen van Amsterdam zet je voet aan de grond in het land dat alle zintuigen prikkelt, IJsland. Wat wij zo mooi aan IJsland vinden is de verscheidenheid aan natuurverschijnselen. In het ruige landschap liggen grillige rotsformaties, kraters, vulkanen, sneeuwvlaktes, gletsjers en vele watervallen. Wij weten het zeker, wanneer je dit ziet is het liefde op het eerste gezicht. Oh, en vergeet niet het Noorderlicht te spotten!

vakantie ijsland, de jong intra vakanties

  1. Zuid-Engeland

Zo dichtbij en toch een compleet andere wereld. Het zuiden van Engeland zit vol verrassingen! Mooie stranden, ruige kliffen en lieflijke dorpjes. De leukste manier om kennis te maken met het zuiden van Engeland is toch wel door het maken van een autorondreis. Vooral in het voorjaar is het er aangenaam! Ontdek Exmouth, één van de oudste pittoreske badplaatsen van Devon. Helderblauw water vind je in Poole. Een leuk weetje: Poole beschikt over allerlei bekroonde parken en tuinen.  De Jurassic Coast kan je het beste verkennen vanuit het plaatsje Weymouth. Maar ook Chichester en St. Leonards-on-Sea zijn aanraders. Spectaculaire stranden en natuur it is!

zuid-engeland, de jong intra vakanties

  1. Dubai

Dubai wordt niet voor niets de parel van de Arabische golf genoemd. Je vindt er een combinatie van uitgestrekte zandstranden, kleurrijke souks (markten), ongelofelijk grote winkelcentra, woestijn, internationale toprestaurants en toffe activiteiten. Deze snelst groeiende stad ter wereld moet je eens gezien hebben. Je komt er helemaal tot rust, omdat alles er perfect geregeld is. Cultuur snuiven doe je in het oude stadsgedeelte met smalle straatjes en gezellige marktjes, waar je met een bootje heen en terug wordt gebracht. Als je dan toch in Dubai bent is het aan te raden een dagtrip naar Abu Dhabi te maken. Neem een kijkje in de op 7 na grootste moskee ter wereld, leef je uit in Ferrari World of maak een safaritocht in de woestijn.

stedentrip dubai, vakantie dubai, de jong intra vakanties

  1. Fins Lapland

Winterwonderland boven de poolcirkel. Ja, een wintersport in Fins Lapland moét je eens ervaren, want het is veel meer dan alleen skiën of snowboarden. Wat dacht je van een huskytocht, ijsvissen, met een sneeuwscooter op pad, sneeuwschoenwandelen of afkoelen in een ijswak? De accommodaties zijn uiterst modern, maar als je er toch bent moet je eigenlijk een keer overnachten in een iglo. Fins Lapland is dichterbij dan je denkt. Er zijn rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam, waardoor je er maar 3 uur over doet.

wintersport fins lapland

  1. Krakau

Krakau is upcoming! En een stedentripje naar deze monumentale stad is zo geboekt! Geniet van prachtige bouwwerken in diverse stijlen. Shop in het oude gedeelte van de stad, dat vol zit met allerlei soorten winkels. Van designerwinkels tot aan vintage. Samen met je geliefde deze stad bezoeken? Vergeet dan niet een slotje aan de bekende loopbrug genaamd ‘Kladka Ojca Bernatka’ te hangen. Wel eens een zoutmijn gezien? In Krakau vind je één van de grootste zoutmijnen ter wereld die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Als je dan toch in Krakau bent, neem dan een kijkje in Auschwitz. Dit ligt op ongeveer 60 kilometer buiten Krakau.

stedentrip krakau, de jong intra vakantie

  1. Maleisië

Maleisië is een gastvrij en bijzonder vakantieland. Je vindt er verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen met allemaal hun eigen cultuur en tradities. Er is zó veel te ontdekken. Kuala Lumpur, de oudste stad van het land Malacca, het paradijselijke Langkawi, de koele hooglanden Cameron Highlands, de regenwouden van Taman Negara National Park, de “Parel van de Oriënt” Penang en Borneo, één van de rijkste natuurgebieden ter wereld. Het kan niet anders dan dat je enthousiast terug komt!

vakantie maleisie, de jong intra vakanties

Welke bestemmingen komen op jouw bucketlist 2019 te staan?