Ga jij met ons mee naar de magische wereld vol met belevenissen? Begeef je tussen de Disney® figuren, gil het uit in de meest spannende attracties, geniet van de parades en shows en overnacht in één van onze favoriete hotels. Wij nemen je mee naar Disneyland® Parijs!

Disneyland® Parijs
Alice in Wonderland

Disneyland® Parijs bestaat uit twee parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Vanaf de entree bij Disneyland® Hotel loop je via Main Street U.S.A. Disneyland® Park binnen. Vanaf Main Street U.S.A. zie je het Kasteel van Doornroosje al tevoorschijn komen. Wat een magisch gezicht! Rondom het Kasteel bevinden zich vier themalanden: Discoveryland, Fantasyland, Adventureland en Frontierland.

In Discoveryland vind je één van de favoriete attracties van velen: Star Wars Hyperspace Mountain. Durf jij het aan? Vlieg mee en bestrijd de Empire! Ga mee de wereld over in de attractie It’s a small world in Fantasyland en ga ook op de foto met je favoriete prinses bij het prinsessenpaviljoen. Vind jij de weg nog terug naar de uitgang van het doolhof van Alice in Wonderland? Laten we het hopen, want er valt verder nog zoveel te doen! Ga op ontdekkingstocht in Adventureland of bestorm Thunder Mountain in Frontierland. Aan het einde van de middag is het tijd voor de parade. Zoek een goede plek uit langs de route en zwaai naar al je favoriete Disney® figuren!

Disneyland® Parijs
Toren

Nog meer adembenemende attracties en shows vind je in Walt Disney Studios® Park. Treed binnen in de wereld van Disney en Pixar en al jouw favoriete films worden werkelijkheid! Maak ook zeker een rit met de Studio Tram Tour® en krijg een kijkje achter de schermen. Durf jij een bezoek te brengen aan The Twilight Zone Tower of Terror of duik je liever in de wereld van Finding Nemo in Crush’s Coaster? Het kan allemaal in Walt Disney Studios® Park!

Na al deze belevenissen zul je ongetwijfeld trek gekregen hebben. In Disney® Village vind je de lekkerste restaurants, zoals Planet Hollywood, Vapiano’s of Buffalo Bill’s Wild West Show. Ook voor souvenirs ben je in Disney® Village aan het goede adres. Vergeet vooral niet je Mickey oren te kopen! 

Na zoveel belevenissen zul je slapen als Doornroosje! Dit kan heel goed in één van onze hotels in de buurt van Disneyland® Parijs. Onze favoriete hotels liggen op zo’n 5 minuten rijden van Disneyland® Parijs, heel dichtbij de magie dus! Slaap je liever wat verder weg? Kies dan voor één van de hotels in Val d’Europe of Bussy St Georges.

Zien wij je snel in Disneyland® Parijs?

Weten waarom je juist bij ons je tripje moet boeken? Lees het hier!