Dit zonovergoten en populaire eiland is adembenemend mooi: prachtige stranden waar je de zonsondergang kunt bekijken, adembenemende rijstterrassen die in hun frisgroene kleur als reusachtige trappen naar de bergtoppen leiden en slapende vulkanen. Maak kennis met de gastvrije en vriendelijke bevolking van Bali. In dit blog vertellen we je over onze tips voor in Bali. Ontdek samen met ons bijzonder Bali!

Actie ondernemen in Candidasa

Een rustig klein vissersplaatsje om echt helemaal te kunnen ontspannen. Het is een uitstekende plek voor de actieve en avontuurlijke vakantieganger! Naast wandelen en fietsen door het schitterende binnenland kun je ook het avontuur opzoeken tijdens het raften of  het beklim van één van de bergtoppen. Daarnaast is Candidasa de uitgesproken plek om te duiken en snorkelen.

Populair Kuta, Tuban, Legian en Seminyak

Kuta is oorspronkelijk een klein vissersdorpje, maar inmiddels uitgegroeid tot dé strandbestemming van Bali. Winkelen, zonnen, surfen en met name feesten tot in de kleine uurtjes is hier de standaard. Dat geldt ook voor de plaatsjes Tuban, Legian en Seminyak. In Seminyak vind je voornamelijk de luxere en meer hippe clubs van Bali. De uitstekende hotels zorgen voor de nodige rust wanneer je na alle drukte weer even bij wilt komen. Vlakbij Kuta vind je de zeetempel Tanah Lot. Geniet hier van schitterende zonsondergangen!

Luxe in Nusa Dua

Moderne badplaatsen helemaal in het zuidelijk puntje van Bali gelegen. De badplaatsen zijn gebouwd met als doel luxe badplaatsen te creëren voor met name buitenlandse gasten. Zowel Nusa Dua en  Benoa zijn rustige badplaatsen, waar voldoende activiteiten zijn voor een heerlijk verblijf. Golfen, duiken, snorkelen en natuurlijk genieten van de prachtige stranden maken beiden plaatsjes tot een perfect vakantieverblijf.

De zwarte stranden van Lovina

Op zoek naar rust tijdens een vakantie naar Bali? Lovina is een rustig gebied van kleinere plaatsjes aan de noordkust van het Bali. Rustige zee met zwarte zandstranden en de rustige sfeer typeren Lovina. Het is gericht op het toerisme en je kunt hier dan ook heerlijk eten, van internationaal tot heerlijke traditioneel Balinese gerechten.

Tot rust komen in Sanur

In vergelijking is Sanur veel rustiger en straalt meer allure uit dan Kuta en de naburige plaatsen. Het is ook niet voor niets de favoriete bestemming van vele Nederlanders. Winkels, restaurants en ook uitgaansgelegenheden vind je hier in overvloed, maar dan op een veel rustigere manier. Sanur is de allereerste badplaats van Bali en nog steeds geniet men hier van de zon, zee en het strand.

Cultureel Ubud

Ubud is de culturele hoofdstad van Bali. Het is zeker aan te raden hier een aantal dagen te verblijven! Tempels, galerieën, musea, restaurants, natuur, danskunst en nog veel meer maken deze plaats zeer geliefd bij iedere reiziger. Zeker wanneer je kiest voor één van de hotels in het centrum kun je gemakkelijk te voet langs alle attracties wandelen. Ubud is tevens een ideale bestemming om te genieten van de vele aangeboden spa behandelingen om helemaal tot rust te komen tijdens jouw vakantie Bali.

Bekijk hier ons aanbod voor een bijzondere reis naar Bali.