Je gaat graag zonder zorgen op vakantie. Dat is natuurlijk helemaal niet vreemd, daar is een vakantie tenslotte voor bedoeld! Maar wil jezelf werkelijk niets meer hoeven te regelen dan is een volledig verzorgde reis wellicht iets voor jou.

Er zijn diverse soorten verzorgde reizen; excursiereizen, rondreizen of riviercruises. Wat past het beste bij jou?

Steeds meer mensen ontdekken de sfeer, het gemak en het comfort van een excursiereis. Maar wat houdt een excursiereis precies in? Tijdens een excursiereis verblijf je de gehele vakantie in hetzelfde hotel. Vanuit dit hotel worden diverse excursies in de omgeving gemaakt. Op deze manier kun je optimaal genieten van jouw vakantie. Naast het relaxen heb je ook nog eens de mogelijkheid om veel van de bestemming te zien.

Gezellig met gelijkgestemden op pad en onder begeleiding van een ervaren begeleider/gids die je alles kan vertellen over de bestemming die jij gekozen hebt. Omdat je tijdens deze vakantie in 1 hotel verblijft is er tevens voldoende tijd en gelegenheid voor jouw eigen programmawensen.

Tijdens een rondreis daarentegen reis je van plaats naar plaats en dus van hotel naar hotel. Gemiddeld verblijf je per reis in 3 verschillende hotels. Het voordeel hiervan is dat je veel te zien krijgt in korte tijd zonder dat je vaak lang in de bus moet zitten.

Rondreizen zijn mogelijk in zowel binnen als buiten Europa. Tijdens een rondreis reis je langs alle interessante hoogtepunten van de bestemming. Werkelijk alles wordt tot in de puntjes geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten! Laat je verrassen door de indrukwekkende cultuur, prachtige natuur en alle andere bijzondere elementen wat de bestemming jou te bieden heeft.

Tijdens een groepsrondreis reis je samen met andere reizigers onder begeleiding van een deskundige chauffeur en in de meeste gevallen Nederlandssprekende reisleiding. Zij nemen je mee naar de allermooiste plekken maar ook de onontdekte bezienswaardigheden worden bezocht.

Toch graag meer vrijheid? Dan kan tijdens een individuele rondreis. Zo kun je zelf bepalen waar en hoelang je ergens blijft. En is het geen probleem om af en toe eens af te wijken van de vooraf uitgestippelde route. Het enige waar je aan hoeft te denken is dat je ’s avonds weer op tijd incheckt in het door ons gereserveerde hotel.

Duidelijk moet zijn dat je in beide gevallen veel van de bestemming kunt zien!

Volledig verzorgd aan boord van een cruiseschip? Via de mooiste rivieren, over o.a. de Donau, de Rhône en de Seine. Je wordt verwelkomd aan boord, pakt je koffer uit en maakt toch een rondreis. Een fantastische manier om op een ontspannen manier toch zoveel mogelijk te zien vanaf de rivier maar uiteraard ook vanaf de kade. We varen naar de leukste plekken om vervolgens aan te meren. Ga je de omgeving verkennen of geniet je op een terras van een heerlijk lokaal hapje of drankje. De keuze is aan jou. Tijdens de riviercruises zorgen de kapitein en zijn voltallige staf, alsmede onze eigen reisleidster, dat het jou aan niets ontbreekt.

Het kan niet anders dan dat een volledig verzorgde reis, een reis wordt om nooit meer te vergeten!