Bij een rondreis wordt vaak gedacht aan een verre bestemming buiten Europa. Maar is dit eigenlijk wel juist? En wat zijn dan eigenlijk de verschillen tussen een rondreis en een verre reis?

Bij een verre reis bedoelen wij bestemmingen buiten Europa. Je kunt denken aan bestemmingen als Amerika, Canada, China, Thailand, Indonesië en Zuid-Afrika. Een verre reis kun je op veel verschillende manieren interpreteren. Je hebt groepsrondreizen, strandvakanties en individuele reizen per huurauto of onder begeleiding van een chauffeur en/of privé gids. Het is zelfs mogelijk om je eigen reis geheel zelf samen te stellen.

Bij een verre reis ontdek je nieuwe culturen, gerechten en tradities. Van paradijselijke stranden tot een jungletocht en een game drive tussen de big 5.

verre reizen

Maar wat is nu dan het verschil ten opzichte van een rondreis?

Je zult het misschien niet verwachten maar het maken van een rondreis is ook mogelijk binnen Europa. Wij hebben naast onze verre bestemmingen rondreizen ook rondreizen naar o.a. Spanje, Italië en Portugal. Maar ook de noordelijk gelegen Europese landen als Ierland, Groot-Brittannië, Zweden en Noorwegen zijn zeer geschikt voor een mooie rondreis.

Het is niet zo gek dat rondreizen tegenwoordig steeds populairder worden. Het biedt je de mogelijkheid om meerdere locaties te bezoeken en de mooiste plekken te ontdekken. Dit maakt een rondreis zeer divers, het is een perfecte manier om een land goed te leren kennen.
En vind je het ene plaatsje toch niet zo leuk, geen paniek! Morgen reis je gewoon weer verder.

Een rondreis kun je op diverse manieren invullen. Ga je met de eigen auto, een huurauto ter plaatse of met een bus. De keuze is aan jou!
Kies je voor een groepsrondreis of heb je liever meer vrijheid tijdens een individuele rondreis? Wat je ook kiest, een rondreis is absoluut een verrijking. Het zal je verbazen hoe gevarieerd je reis kan zijn, alleen dat al geeft je een heerlijk vakantiegevoel!