Parc Astérix Frankrijk

Astérix en Obelix

Parc Astérix is een themapark rond de beroemde Franse stripfiguren Astérix en Obelix. In dit leuke park is van alles te beleven. Ga ook mee in de gigantische rollercoaster Tonnerre Zeus of geniet van één van de shows. Het park heeft met La Trace du Hourra, Goudurix en Oziris nog drie grote achtbanen in huis. Durf jij het aan om een ritje te maken?

Een ander hoogtepunt is de Discobélix. Toen Obelix klein was, is hij in een ketel met toverdrank gevallen waardoor hij natuurlijk supersterk is. Als hij een gigantische discus gaat werpen, dan draait hij en draait hij tot hij niet meer stoppen kan! Of ga je mee op reis naar Rome? Eén van de vele wegen die naar Rome leidt is de rivier. In attracties zoals Romus et Rapidus begeef je je alleen niet in rustig vaarwater! Houd jij het droog?

Parc Astérix Frankrijk

Galliërs

In Théâtre de Panoramix kun je de voorstelling Chronos bewonderen. Een show vol met toverkunst en fantastische illusies. Je zal van de ene in de andere verbazing vallen.

In het park kun je de Galliërs natuurlijk ook ontmoeten! Ga op de foto met Astérix of geef een high five aan Obelix. En wist je dat wanneer je in één van de hotels verblijft bij Parc Astérix, de helden elke dag ook op bezoek komen bij het ontbijt? Hoe leuk is dat!

Het park ligt aan de A1 in Frankrijk op ca. 45 km van het centrum van Parijs. Hierdoor is het ideaal te combineren met een stedentrip Parijs of als tussenstop op de heen- of terugweg van de zomervakantie richting het zuiden! Weten wat je nodig hebt tijdens een autovakantie? Lees het hier.