Camper Amerika

Een gokje wagen in Las Vegas, een bezoek brengen aan New York City of één van de indrukwekkende nationale parken van Amerika per camper ontdekken? Dit land is rijk aan ontelbaar veel bijzondere steden en bezienswaardigheden. Te groot om in één reis te ontdekken, maar met een camperreis valt er veel te combineren!

Camper huren in Amerika

Camperreizen zijn populair in Amerika, wat er voor zorgt dat er een groot aanbod van maatschappijen en campertypen is. Zoek de camper die bij jou past. Laat je altijd goed informeren en luister goed naar de instructies van het bedrijf. Geschikte camper gevonden? Stap in en ervaar het gevoel van vrijheid terwijl je zelf het tempo en de route bepaalt. Op zoek gaan naar een hotel hoeft niet, met de camper zijn de mooiste plekken bereikbaar om te overnachten en het bed heb je zelf al bij je. Amerika is te groot om in één reis te ontdekken, zorg er dus voor dat je de route vooraf met zorg hebt uitgestippeld.

Camper Amerika

Route 66 met de camper

Route 66. Zegt je dat iets? Waarschijnlijk wel. Dit is namelijk de bekendste weg van Amerika. Begin in Chicago, doorkruis 8 verschillende staten en eindig in Los Angeles. Hoewel de route nu officieel niet meer bestaat, kan de route nog wel gereden worden. Met een afstand van 3950 kilometer kan er bijna een maand gevuld worden om met een camper de Route 66 te volgen. Op je eigen tempo genieten van de Amerikaanse staten en de mogelijkheid om te stoppen waar je wilt: dat kan met een camperreis. Klaar voor Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona en Californië?

Meer lezen over populaire autoroutes?

Route 66

Waar op letten?

Grote steden zijn vaak slecht bereikbaar met de camper. Zoek een parkeerplaats aan de rand van het centrum en ga verder met het openbaar vervoer. Aangezien Amerika zo uitgestrekt is, kan het gebeuren dat je een lange tijd moet rijden voor er een benzinestation in de buurt is. Zorg er dus altijd voor dat de brandstoftank voldoende gevuld is! Denk er ook aan om altijd voldoende eten en drinken in de camper op voorraad te hebben. Lekker slapen? Het is niet overal toegestaan om met de camper te overnachten, zoek dus naar een geschikte camperplaats of camping. Er zijn natuurlijk nog veel meer belangrijke zaken tijdens een camperreis, wij van de Jong Intra Vakanties informeren je graag!

Tankstation Camper Amerika

Kortom, een perfecte manier om een groot deel van Amerika te ontdekken is per camper. Alles op je eigen tempo en altijd flexibel met eigen vervoer. Met de camper door Amerika reizen? Plan een reis met behulp van de verre reizen specialisten van de Jong Intra Vakanties. Lees meer over maatwerk reizen Amerika.