De wind door de haren, de zon op je gezicht, lekker in beweging en optimaal genieten van de omgeving. Vogels kwetteren, een koe kijkt op in de wei, een eend slaat kwakend zijn vleugels uit, een reiger staat roerloos in het riet. Trap de dagelijkse beslommeringen van je af en maak je hoofd leeg. Een fietsreis vol beweging in de vrije natuur en in de frisse buitenlucht doet iedereen goed.

Zorgeloos op fietsreis

De overnachtingen en het vervoer van jouw bagage hebben wij al voor jou geregeld dus kan je zorgeloos op pad. Beschik je niet over een goede fiets? Geen enkel probleem, je kunt bij ons zowel een gewone als een elektrische fiets huren voor jouw fietsreis. Je komt op eigen kracht en in eigen tempo op de mooiste plekjes in binnen- en buitenland, weg van de massa. Met zowel handige routekaarten als GPS-tracks is het vinden van de juiste route kinderspel. De invulling van de dag bepaal je verder zelf. Waar je ook voor kiest, je komt als herboren thuis van jouw fietsreis.

“Door de buitenlucht te fietsen, geef je je lichaam en geest de kans om te ontspannen. Zo komer er endorfines vrij, het gelukshormoon bij uitstek.”

Wist je dat?

  • Alle Nederlanders gezamenlijk zo’n 15 miljard kilometer per jaar fietsen?
  • De eerste fiets in 1817 werd uitgevonden?
  • Het allereerste fietspad in Nederland in 1885 werd geopend?
  • Nederland inmiddels meer fietsen dan mensen telt?
  • Wie drie keer per week 45 minuten fietst, zijn of haar biologische leeftijd met maar liefst 9 jaar kan verlengen?
  • Een half uur fietsen genoeg is om een kroket te verbranden?

Nieuwsgierig geworden naar een fietsreis? Bekijk hier ons aanbod.